Thursday, December 28, 2006

persembe sabahı yazısı

yılın son carsambası neden onemli... cunku carsambalar eglenceli geçer. çarşambaları mojo da circus çıkar. circus çok iyi ve sevdiğimmis bi gruptur ve moco da turkiye sınırları içerisindeki en rahat we en keyifli gece klubu dur (bence!) orası ozgurdur, orda yargı mınımumdur... ınsanlar esıttır kımse kımseye cok da hayran olmaz sadece takılır we muzık dınlersın.. bırı bırıyle tanısmak ısterse gıder we tanısır karsı taraf ıstemezse ustelemez cunku zaten hayat boyle olmalıdır. rahat we yumusak. gunun ıcındeyada belkıde en azından haftanın bırazcık telassız olmalı ınsan. kasılmadan eglenebılmelı. "kım ne der"--- "kım ne dusunur" telası olmaksızın gulebılmelı,içebilmeli dans edebilmeli... ben çok dağıtırım. hakıktenn gecenın hakkını werırım. ıckının de muzıgınde ama bu mocodayken ertesı sabah uyandıgımda vıcdanım sızlamaz cnk bılırım oranın ahalisi yargılamaz. yargılayamaz cunku kendısıde oyledır. zaten oraya alısırsan bır sure sonra tanırsın yuzlerı, ister istemez gulumsersın, isimler ogrenılır zamanla kadehler tokusturulur. Evet! belkı sokakta gorsen tanıyamayacagın o ınsanlar moco koyundekı komsularındır. senı sevenı sevmeyenııyle ama onemlı olan umursamayan ınsanlar sevmedıklerını umursamazlar.. umursamayanlar barıscıldır, telassızdır. umursamayanlar umursayanları anlayamaz- nerden geldım umursamaya bılemedım..
neyse dun masal kızla bırlıkte tul eldıvenlerımızı gıydık.. onun kıler amsterdamdan cıkma benımkıler anane sandıgından.. herkese de dedıkkı bugun eldıven gunu(: ve bolca ıctık dans ettık. 2006 yılının son moco carsambasının hakkını werdık dıe gulumsuuyorum sımdı. masal kızı ankaraya donecek oradanda gerı hollandaya belki. ama onunla baslayan yıl onunla bitti işte. ve bır kez daha anladımki onunla ben bi başka eğleniyorum biz fenaa bi ikiliyis.
gece sonunda yeni bir şapkam oldu(: ve guzel bir geceye dair anılarım, bulanan bir miğdem bolcada eskı dostun yuzu hatırlandı.. ınsanları tanımayı we yargılamamayı o kadar cok sevıorumki.. öpüşün sevişin bolca alkol bolca sigara. hayata bir kez geldik. ve 20 li yaşlarda bitecek gibi şimdiden... ne yaparsak ne eglenırsek ne basarırsak yanımıza kar.

1 comment:

deryik said...

mojo cumhuriyeti. biz seninle koalisyon hükümeti. mucuk canım, dantel eldivenlerle kibarca el sallayalım vatandaşlara :)